Leanprofs® ...

Iedere dag de grootst mogelijk kleine stap!

We zijn weer op zoek naar enthousiaste collega's die ons helpen om Leanprofs® verder uit te bouwen.

Waarom werken bij Leanprofs®

Binnen Leanprofs doen mensen ertoe. Je komt dan ook terecht in een dynamische omgeving waarin jouw ontwikkeling en werkplezier centraal staat en we oog houden voor jouw ambities. Leanprofs kenmerkt zich verder vooral door:

Ondernemerschap

We houden allemaal van verbeteren. Heb je een goed idee? Bij ons krijg je de ruimte en vrijheid om je plannen te realiseren en deel je mee in het succes. Wij zijn dan ook ondernemend ingesteld, dragen graag bij aan zinvolle projecten en weten van aanpakken.

Gelijkwaardigheid

Vanuit Leanprofs vinden we het belangrijk om gebruik te maken van de kennis en ervaring die in het team aanwezig is. Daarom werken we altijd in co-creatie met onze collega’s en opdrachtgevers.

Groei

Binnen Leanprofs® krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Je ontwikkelt je inhoudelijk en als onafhankelijk Teamcoach in lean en agile. Hierdoor ben je in staat veranderprogramma’s vorm te geven waarin je teams en organisaties begeleidt waar het kan, en confronteert waar het moet.

Passie

Zeker, ons werk is super gaaf. Maar er is meer in het leven. Naast ons werk vinden we het dan ook leuk om nieuwe hobby's en passies met elkaar te ontdekken in gezellige team uitjes. Zo leren we elkaar op een leuke manier beter kennen én ... ontdek je misschien wel je nieuwe passie, waarin je je naast Leanprofs® heerlijk in kunt verliezen. 

Jij helpt organisaties om ambities te realiserenWaar kom je te werken…Leanprofs helpt organisaties om focus te houden op het resultaat, zonder de verbinding te verliezen met het team. Dit doen we door samen met de mensen vanuit een ander perspectief naar de samenwerking te kijken, om zo eigenaarschap en lerend vermogen in teams en organisaties

Read More

SOLLICITATIEPROCEDURE

We leggen je graag uit hoe onze sollicitatieprocedure verloopt

CV en Motivatie

Mail je CV met een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je bij ons wil komen werken naar: hr@leanprofs.nl

Drie gesprekken

Gedurende drie individuele gesprekken leren we elkaar beter kennen en ontdekken we of er een wederzijdse klik is. Tevens is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

Tekenen!

Na het tekenen van je contract verwelkomen we je in ons team en ben je een echte Leanprof!

Interesse gewekt? 

Laat iets van je horen! Onder het genot van een kopje koffie vertellen we graag meer over onszelf. 


First Name
Email Address
Message
0 of 350
>