Leanprofs® ...

Niet zo maar een werkgever!

Voor dit jaar zijn we op zoek naar 10 enthousiaste collega's die ons helpen om Leanprofs® verder uit te bouwen.

Waarom werken bij Leanprofs®

Binnen Leanprofs doen mensen ertoe. Je komt dan ook terecht in een dynamische omgeving waarin jouw ontwikkeling en werkplezier centraal staat en we oog houden voor jouw ambities. Leanprofs kenmerkt zich verder vooral door:

Ondernemerschap

We houden allemaal van verbeteren. Heb je een goed idee? Bij ons krijg je de ruimte en vrijheid om je plannen te realiseren en deel je mee in het succes. Wij zijn dan ook ondernemend ingesteld, dragen graag bij aan zinvolle projecten en weten van aanpakken.

Gelijkwaardigheid

Vanuit Leanprofs vinden we het belangrijk om gebruik te maken van de kennis en ervaring die in het team aanwezig is. Daarom werken we altijd in co-creatie met onze collega’s en opdrachtgevers.

Groei

Binnen Leanprofs® krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Je ontwikkelt je inhoudelijk en als onafhankelijk Teamcoach in lean en agile. Hierdoor ben je in staat veranderprogramma’s vorm te geven waarin je teams en organisaties begeleidt waar het kan, en confronteert waar het moet.

Passie

Zeker, ons werk is super gaaf. Maar er is meer in het leven. Naast ons werk vinden we het dan ook leuk om nieuwe hobby's en passies met elkaar te ontdekken in gezellige team uitjes. Zo leren we elkaar op een leuke manier beter kennen én ... ontdek je misschien wel je nieuwe passie, waarin je je naast Leanprofs® heerlijk in kunt verliezen. 

Als junior consultant help je onze opdrachtgevers bij de transformatie naar Agile en Lean werken. Jij weet je je rol te pakken in lean en agile projecten maar kunt ook prima functioneren in organisaties waar Lean en Agile al gemeengoed zijn. Je acteert als een spin in het web, en levert samen met je collega’s

Read More

Als Medior consultant help je onze opdrachtgevers bij de transformatie naar Agile en Lean werken. Met je ervaring in Lean en Agile weet in intussen als geen ander dat er meer nodig is dan alleen het simpel toepassen van Lean tools en technieken. Het gaat om het creëren van verbinding, lerend vermogen en eigenaarschap. Je

Read More

Als senior consultant weet je moeiteloos complexe lean en agile verandervraagstukken te vertalen naar concrete interventies en doelen. Je geeft vorm aan projecten en met een duidelijke visie op co-creatie en gelijkwaardigheid help je opdrachtgevers hun ambitie te realiseren. Dit doe je door ze te begeleiden waar het kan, en te confronteren waar het moet.Wat

Read More

SOLLICITATIEPROCEDURE

We leggen je graag uit hoe onze sollicitatieprocedure verloopt

CV en Motivatie

Mail je CV met een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je bij ons wil komen werken naar: hr@leanprofs.nl

Drie gesprekken

Gedurende drie individuele gesprekken leren we elkaar beter kennen en ontdekken we of er een wederzijdse klik is. Tevens is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

Tekenen!

Na het tekenen van je contract verwelkomen we je in ons team en ben je een echte Leanprof!

Interesse gewekt? 

Laat iets van je horen! Onder het genot van een kopje koffie vertellen we graag meer over onszelf. 


First Name
Email Address
Message
0 of 350
>