Focus op het resultaat zonder

de verbinding verliezen!

Bekijk vooral ook de video waarin ik in een paar minuten het LeanDynamics GroeiModel uitleg. En vergeet niet de paper hier beneden te downloaden!

“"9 stappen die de meest succesvolle Lean leiders hebben doorlopen om tot resultaat te komen.”

En ... een bonus!

Het LeanDynamics model toepassen in je eigen team!

Wanneer je in een training of masterclass nieuwe inzichten op doet,  roept dit vaak direct de vraag op hoe je dit in je eigen context toepast. Veranderen met een Lean & Agile mindset is maatwerk!

Om daarbij alvast een klein beetje op web te helpen, bieden we je hier de mogelijkheid om samen met ons in een vrijblijvende 1-op-1 sessie samen naar jouw specifieke vragen en uitdagingen te kijken.

Ieder  team is uniek, met haar eigen sterke punten en uitdagingen. Samen met jou neem ik  60 minuten 'focus tijd' om jouw situatie te bespreken en de eerste stap te zetten in het 'toesnijden van het LeanDynamics Model™ op wat jij en je team nodig hebben.

Na dit gesprek heb je dus een maatwerk advies en een eerste concrete stap die jij direct met je team kunt zetten. Een unieke kans die we slechts voor een beperkte tijd aanbieden. Dus aarzel niet en plan snel je afspraak!

Download hier jouw LeanDynamics GroeiModel!

En leer hoe de 9 samenhangende jou kunnen helpen iedere keer weer de ideale omstandigheden te creëren in een continue veranderende wereld. 

Wat levert je dit op....

  • Je leert de de verborgen verspilling zien in de samenwerking te zien... en hoe deze aan te pakken
  • Je weet wat ervoor nodig is om een omgeving te creëer waarin het team altijd de juiste 'reflex' laat zien.
  • Waar anderen door de bomen het bos niet meer zien, weet jij altijd de volgende stap te zetten. 

Leanprofs is LCS geaccrediteerd!

Een LCS accreditatie  betekent dat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteitstandaard op het gebied van lean six sigma programma's en trainingen. We leren je vanuit een mensgericht perspectief kijken naar continu verbeteren in teams en organisaties. Daarbij focussen we op de juiste samenhang tussen methode en gedrag, die zich uit in effectievere reflexen van medewerkers en management. 

Copyright 2021, Leanprofs - Disclaimer

>