LCS Accreditatie

Leanprofs is geaccrediteerd door het Lean Competency System en Cardiff University. Het LCS is een internationaal erkende accreditatie voor organisaties die lean six sigma trainingen geven. Daarmee bieden wij onze klanten iets unieks: een officieel, internationaal erkend Lean Certificaat.

Een LCS accreditatie betekent dat je als deelnemer verzekerd bent van de hoogste kwaliteitstandaard op het gebied van lean, Six Sigma en Agile trainingen. Het certificaat dat je na de training van ons ontvangt, geven we uit namens het LCS en Cardiff University. Je kunt je hiermee officieel registreren en krijgt daarmee toegang tot een internationale Lean community en de laatste inzichten op het gebied van Lean en Agile.

Niveaus

Om een LCS certificaat te behalen zal je je kennis op het gewenste niveau moeten kunnen aantonen. Binnen het Leanprofs® programma zijn we echter wat verder gegaan dan wat er van ons geëist wordt.

In de eerste plaats is er extra aandacht voor gedrag in Lean en Agile organisaties. Hoe kun jij de gedragsverandering van Lean en Agile organisaties aanpakken.

In de tweede plaats vinden wij het erg belangrijk dat je direct aan de slag gaat. Theorie alleen is niet voldoende om jezelf de juiste reflexen aan te leren. Daarom zijn onze trainingen iets ‘zwaarder’ aangezet dan wordt gevraagd.

Voor onze trainingen betekent dit het volgende: 

  • LCS level 1a: Leanprofs®  Yellow Belt (Awareness
  • LCS level 1b: Leanprofs®  green belt(diagnosis & analysis– theorie en praktijk)
  • LCS level 1b: Leanprofs® Leader - green belt for Leaders (diagnosis & analysis– theorie en praktijk)
  • LCS level 1c:  Leanprofs® Black Belt  (improvement & implementation– theorie en praktijk)

Voor niveau 1a wordt getoetst op kennis en wordt je vrijblijvend uitgedaagd om een opdracht uit te voeren. Voor niveau 1b en 1c wordt er getoetst op kennis en toepassing in een concrete opdracht.

>