Incompany omgeving
Tekst

Waarom een Leanprofs® Training

Les 2

Lean en Agile zijn ‘hot’ en tegelijk oud nieuws. Beide filosofieën en bijbehorende methoden worden al jaren gebruikt. Toch blijft het nog voor veel organisaties lastig om de gedachten, methoden en technieken die Lean aanbiedt duurzaam te borgen in de werkwijze van de organisatie of het team.

In onze praktijk zien we dat leidinggevenden en teams echt wel weten dat er meer nodig is dan alleen het toepassen van Lean of Agile methodieken. Om resultaat te halen dien je ook aandacht te hebben voor de ontwikkeling van de mensen, verbinding te creëren en het lerend vermogen aan te spreken. De uitdaging die (team)leiders & managers vaak ervaren is hoe je deze schijnbaar losstaande werelden met elkaar combineert/verbindt in de waan van de dag. 

Het Leanprofs® training programma gaat juist hierop in. In de afgelopen jaren hebben we binnen tientallen teams, afdelingen en organisaties geholpen bij het implementeren van het Lean en Agile gedachtegoed. Daarbij hebben we ervaren dat wanneer je een organisatie écht veerkrachtig wilt maken, er meer nodig is dan alleen verspillingen uit het proces te halen. In onze praktijk hebben we ervaren dat de sleutel tot succesvolle organisatie transformaties in de eerste plaats afhangt van een effectieve samenwerking. Deze uit zich in de effectiviteit van de teaminteractie. Of zoals wij zeggen de “Lean Dialoog”. 

Omdat samenwerking in teams zo ontzettend belangrijk is, leer je bij ons dan ook vooral hoe je op basis van de Lean filosofie en de laatste inzichten uit de gedragswetenschap, de “Lean Dialoog” in het team zichtbaar maakt én blijvend naar een hoger niveau tilt. Binnen de Leanprofs® aanpak doen we dit door bewezen methoden zoals Systeem Denken, Systemisch Werken, NLP en Spiral Dynamics intelligent te integreren in onze Lean en Agile trainingen en aanpakken. Wij geloven dat je op deze wijze focus houdt op het resultaat, zonder daarbij de verbinding met je mensen te verliezen. 

Insert Video

Presentaties & Templates

Pen
>